Що таке GPON Технологія та її переваги

У разі вимкнення світла, Оптоволоконний Інтернет GPON залишається доступний. Достатньо підживити лише один пристрій — Оптичний Термінал з WiFi модулем, який WESTELECOM ДАРУЄ при підключенні.

Зміст.

1. Буденність сучасності або навіщо підключати Енергонезалежний Інтернет?
2. Що таке GPON Технологія?

3. Переваги GPON Технології від WESTELECOM

4. Як працює Оптоволоконний Інтернет без світла?

5. Скільки часу працює Оптичний Інтернет без світла?

6. Скільки коштує підключити Оптоволоконний Інтернет GPON?

 

 

Буденність сучасності або навіщо підключати Енергонезалежний Інтернет?

Блекаути та віялові відключення електроенергії  новий виклик і наша буденність. Інтернет-провайдер WESTELECOM завжди готовий прийняти виклики сьогодення та забезпечити доступ до Інтернету навіть в умовах тривалих відключень електроенергії.

 

Обладнання технологічних вузлів WESTELECOM підтримується генераторами на випадок тривалих відключень світла, тож, Інтернет без світла працюватиме у всіх користувачів, достатньо підживити лише один пристрій  Оптичний Термінал з WiFi модулем, який WESTELECOM дарує під час підключення.

У разі чергових блекаутів викликаних атаками російським агресором на об'єкти енергетичної інфраструктури, Клієнти WESTELECOM мають постійний доступ до Енергонезалежного Інтернету. Оскільки WESTELECOM вже не перший рік розвиває напрямок сучасних технологій передачі даних — висока швидкість, стабільний та симетричний сигнал, Інтернет без світла, мінімальний Ping, безпека передачі даних, мінімізована відмовостійкість завжди є для нас важливими перевагами.

 

Ми витримали та впоралися вже не з першими блекаутами, проходячи вже кілька зим в умовах війни. Впроваджуємо технологічні рішення для забезпечення до Інтернету новим та чинним Клієнтам, модернізували системи живлення критично важливих вузлів, допомагаємо підключати «Пункти Незламності», «Блок Пости» на волонтерських умовах. Не скоротили штат співробітників, забезпечили нові, робочі місця і продовжуємо працювати не дивлячись на нові виклики сьогодення.

 

 

Що таке GPON Технологія?
GPON Технологія (Gigabit Passive Optical Network)  це сучасна технологія передачі даних у вигляді світлового сигналу через волоконно-оптичний кабель. Світлові сигнали, що використовуються у волокні, здатні передавати інформацію набагато швидше з меншими втратами порівняно з електричними сигналами, що робить цю технологію ідеальною для забезпечення надзвичайно швидкого та надійного Інтернету.

 

Кожна квартира або приватний будинок, підключаючи Інтернет за технологією GPON, отримують: енергозалежну, оптоволоконну лінію високої пропускної спроможності, яка не залежить від сусідів і не має відношення до просідань у пікові години.

 

Інтернет-провайдер WESTELECOM забезпечує швидкість Інтернету до 1 Гбіт/сек при підключенні GPON Технології та 10 Гбіт/сек при підключенні XG GPON Технології.

 

Безлімітний Інтернет WESTELECOM підходить для будь-яких потреб: 4К контенту, кіберспорту, онлайн конференцій, управління розумним будинком, хмарних технологій. Потужності вистачить на що завгодно!

 

Переваги GPON Технології від WESTELECOM

1. Симетрична Швидкість Інтернету.
Гарантовано, в будь-якому тарифі швидкість Інтернет з'єднання відповідає швидкісним характеристикам. Швидкість приймання дорівнює швидкості передачі.

 

2. Плавне відтворення контенту.
Без стрибків та збоїв. Найвища якість передачі даних.

 

3. Найменший рівень затримки сигналу.
Продубльовані лінії зв'язку з 5-ма незалежними точками доступу до магістральних провайдерів 24/7/365.

 

4. Власна Оптоволоконна мережа WESTELECOM.
З покриттям в Одесі та Одеській області. Підключення за сучасними Технологіями XG PON/GPON.

 

5. Цілодобова служба підтримки.

В будь-якому месенджері або телефонному режимі. Очікування відповіді до 10 хвилин 24/7.

 

6. GPON підтримує Triple Play.

Це означає, що користувачеві на одному оптичному кабелі може надаватись одночасно три сервіси: високошвидкісний доступ до інтернету, цифрове телебачення і телефонний зв'язок, без додаткового обладнання.

 

Як працює Оптоволоконний Інтернет без світла?

Оптичний Інтернет працює за допомогою передавання інформації світловими сигналами через тонкі оптоволоконні кабелі. Тобто, використовується технологія передавання інформації у вигляді світла, а не електрики.

Таке рішення забезпечує високу ефективність та стабільність інтернет-з’єднань. Оптоволокно гарантує ефективне передавання даних на великі відстані незалежно від погодних умов. Така відстань може досягати 20 кілометрів. Також, технологія має мінімальні втрати світлового сигналу завдяки принципу внутрішнього відбиття світла.

Клієнту прокладається оптоволоконний кабель безпосередньо у квартиру або приватний будинок від обладнання провайдера до Оптичного Терміналу ONU з вбудованим WiFi. Вузли обладнання оптичної мережі потребують живлення. А також, потребує живлення активне обладнання на стороні клієнта — Оптичний термінал ONU. За наявності джерела альтернативного живлення у клієнта Інтернет працюватиме навіть без світла.

 


Скільки часу працює Оптичний Інтернет без світла?
GPON обладнання Провайдера WESTELECOM має доступ до резервних джерел живлення і на момент відключення світла спрацьовують генератори, які забезпечують продовження роботи Інтернету без світла до 72 годин.

Як джерело живлення для клієнтського обладнання підійде: джерело безперебійного живлення mini DC UPS WGP або Павербанк. Тривалість роботи Оптичного Терміналу від альтернативного джерела живлення залежить від його потужності. Наприклад, павербанк на 10 000 mAh забезпечує роботу Оптичного Терміналу на 8 годин.

 

 

Скільки коштує підключити Оптоволоконний Інтернет GPON

Залишайте Заявку на Підключення Інтернет за Акцією просто зараз! Підключити Домашній Інтернет можна на найкращих умовах: від 299 UAH. Вартість підключення Інтернет складається з: комплекс монтажних робот під ключ, налаштування обладнання, Оптичний Термінал G-140W-MD з WiFi модулем.

 

Оптичний Термінал G-140W-MD підходить для базового тарифу «Wellcome GPON 100» через свої технічні характеристики. Для того, щоб розкрити потенціал швидкості більш ніж 100 Мбіт/сек, необхідний гігабітний, дводіапазонний Оптичний Термінал з WiFi модулем.

 

Залишайте Заявку на Інтернет підключення від 299 UAH просто зараз!

Цілодобова клієнтська підтримка

048 750 22 22 Багатоканальний, цілодобовий номер

073 750 22 22 Lifecell

098 750 22 22 Київстар (Viber)

095 750 22 22 Vodafone