Налаштування WiFi Роутера TP-Link

Швидке налаштування WiFi Роутера на прикладі Archer A64 для підключення до мережі Інтернет від Westelecom

Крок 1

Приєднайте пристрій (РС або ноутбук) до роутера по кабелю або по Wi-Fi. Переконайтеся, що роутер активний (необхідно натиснути клавішу живлення на роутері). Потім, виберіть ім'я мережі зі списку доступних WiFi підключень. Знайдіть ім'я мережі свого роутера, наприклад TP-Link_2246, натисніть на нього і введіть пароль за замовченням: 39092403. Після чого натисніть клавішу «Enter».

 

 

 

Крок 2

Необхідно увійти у веб-інтерфейс управління роутера TP-Link. Для цього відкрийте браузер: Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox і введіть в адресному рядку IP-адресу роутера. За замовчуванням: 192.168.0.1 або 192.168.1.1 Після чого натисніть клавішу «Enter».

 

 

 

Примітка:

У вікні входу в систему вкажіть локальний пароль. За замовчуванням, ім'я мережі та пароль ви знайдете на наліпці, яка розташована на нижній частині роутера.

 

 

 

Крок 3

Обираємо часовий пояс і у верхньому меню натискаємо "Змінити Режим". Потрапляємо в головне меню налаштувань роутера.

 

 

 

Крок 4

Переходимо на вкладку «Інтернет» та обираємо тип підключення «Динамічна ІР-адреса». Натискаємо «Зберегти».

 

 

 

Крок 5

Переходимо на вкладку «Бездротова мережа» (Wireless). Діапазон частот 2,4 GHz. Стежимо, щоб був встановлений чек бокс і прописуємо ім'я мережі, пароль. Для Діапазону 5 GHz до імені мережі автоматично додається "_5G" і дублюється прописаний вами пароль. Натискаємо «Зберегти» й перезавантажуємо обладнання. Вітаємо, ви самостійно налаштували роутер!