Надійне збереження та безперебійна робота вашого сервера навіть у разі відключення світла

Оренда юнітів, серверної шафи, можливість розміщення нестандартної конфігурації обладнання з гарантованою надійністю SLA не менше 99,5%

Послуга Colocation Westelecom дозволяє розмістити ваш сервер орендуючи необхідну кількість юнітів серверної шафи в Дата-Центрі Westelecom та віддалено мати до неї доступ у будь-який час, з будь-якого місця, де є Інтернет.

Дата-Центр Westelecom відповідає всім вимогам по обладнанню, температурним режимам, системам захисту та іншим важливим параметрам для безпечної і безперебійної роботи.

Працездатність Дата-Центру Westelecom не менше 99,5% за підсумками річної статистики.

Обирайте конфігурацію необхідних параметрів (кількість юнітів, нестандартну конфігурацію або цілу шафу під розміщення ваших серверів, потужність блоків живлення, швидкість Інтернет з'єднання та інші параметри).

Ми гарантуємо безперервну доступність послуги 24 години на добу, 7 днів на тиждень, а також безперебійний доступ до ваших ресурсів з ПК або ноутбуку, підключених до Інтернету. Відправте заявку і не турбуйтеся про збереження важливих даних. Працюйте звідки завгодно. Платіть тільки за те, що використовуєте.

Послуги Дата-центру
— Розміщення по юниту у нашому дата центрі. Ви маєте можливість орендувати місце під один або кілька серверів. Даний варіант є ідеальним, якщо ваш бізнес не потребує зберігання великого обсягу даних.

— Оренда серверної шафи у дата-центрі Westelecom — це спосіб убезпечити своє обладнання та забезпечити його безперебійне функціонування. Ідеально для компаній, у яких політика безпеки вимагає розміщення серверів без можливості стороннього доступу до них.

— Нестандартне розміщення. Обираючи послугу нестандартного розміщення, ваша компанія отримує в розпорядження окрему шафу, обладнану всією необхідною інфраструктурою. Формування нестандартного розміщення здійснюється індивідуально, виходячи з запитів Клієнта.

У результаті користування послугою Colocation ви отримуєте:
— Конфіденційність і надійність ваших даних;
— Технічну підтримку 24/7/365;
— Безперебійну роботу обладнання 24/7/365;
— Надійний, Оптичний Інтернет до 10 Gbit/sec;
— Контроль клімату;
— Постійний IP адреса;

Гарантія якості SLA (Гарантія якості послуг).
SLA (Service Level Agreement) — договір про якість послуг, який укладається між клієнтом та компанією Westelecom, де визначається вимоги до якості послуг й відповідальність сторін.

Ви маєте можливість розрахувати вартість розміщення будь-якої конфігурації вашого обладнання. Скористайтесь онлайн калькулятором для розрахунку потрібного розміщення. За більш детальною інформацією звертайтесь до наших інженерів та отримайте кваліфіковану консультацію.

Westelecom — Синергія  двох великих IT рішень: Телекоммунікаційний  Провайдер + Професійний Дата-Центр.

 

Комбінація  сервісів дозволила реалізувати потреби  кожного клієнта з можливістю розміщення  серверного  обладнання у дата-центрі та ідеальне поєднання  з оптоволоконною мережею Інтернет Westelecom.

 

Кожне підключення до Оптичної мережі Інтернет від Westelecom за технологією GPON це:

— виділена лінія на власних, енергонезалежних, оптичних мережах;

— висока, симетрична швидкість;

— стабільний сигнал;

— рекордно низький Ping;

 

Використовуйте мережу для будь-яких потреб: 4К контенту, онлайн ігор та стримів. Потужності вистачить на будь-що!

 

Якщо ви в пошуках стабільного, енергонезалежного та швидкісного Інтернету за технологією GPON для дому, офісу або підприємства — ласкаво просимо до Інтернет мережі Westelecom!

 

Обрати Інтернет тариф або залишити запит на підключення онлайн можна за посиланням — https://westelecom.ua/business/internet

 

Миттєво отримати детальну інформацію від служби клієнтської підтримки можна у Telegram, Viber, Facebook Messenger або зателефонувавши на багатоканальний номер 048 750 22 22. Цілодобово