Як змінити імʼя мережі та пароль у налаштуваннях Роутера TP-Link

Декілька способів змінити імʼя мережі та пароль за допомогою налаштувань через web інтерфейс TP-Link на прикладі WiFi Роутера Archer A64

Крок 1

Переходимо в Web Інтерфейс налаштувань WiFi роутера. Відкрийте браузер (Google Chrome, Safari, Mozilla, Opera) і введіть в адресному рядку IP-адресу Роутера. За замовчуванням: 192.168.0.1 або 192.168.1.1 після чого введіть локальний пароль і натисніть клавішу "Enter".

 

Примітка:

Дана інструкція справедлива у разі, якщо у вас вже налаштований WiFi роутер і ви хочете змінити ім'я мережі або пароль на ваш розсуд. Якщо ваш WiFi роутер налаштовується вперше, будь ласка, налаштуйте його за іншою інструкцією.

 

 

Крок 2, варіант 1

У верхній частині меню переходимо на вкладку "Додатково". Далі, у лівій частині бічного меню переходимо в розділ "Бездротова мережа" - "Налаштування Бездротової мережі". Прописуємо унікальне ім'я мережі або пароль і далі натискаємо "Зберегти". Вітаємо, ви змінили ім'я мережі та пароль! Перезавантажте, будь ласка, обладнання для того, щоб нові налаштування набули чинності.

 

 

Крок 2, варіант 2

У верхній частині меню переходимо на вкладку "Бездротова мережа". У полі "Ім'я Бездротової мережі" прописуємо бажане ім'я мережі. У полі "Пароль" прописуємо бажаний пароль. Далі, натискаємо "Зберегти". Вітаємо, ви змінили ім'я мережі та пароль! Перезавантажте, будь ласка, обладнання для того, щоб нові налаштування набули чинності.