Підключити Інтернет в приватний будинок за технологією GPON

Оптичні Термінали ONU з Wi-Fi Універсальне рішення в одному пристрої з відмінною пропускною спроможністю та без зайвих кабелів. Ідеальний пристрій для підключення Оптичного Інтернету в приватних будинках та квартирах.

Зміст статті.

1. Чи можна підключити Домашній Інтернет в приватний будинок за технологією gpon?

2. Що таке технологія GPON простими словами?

3. Що потрібно, щоб підключити Домашній Інтернет у приватний будинок?

4. Скільки коштує провести Інтернет у приватний будинок?

 

Чи можна підключити Домашній Інтернет в приватний будинок за технологією gpon?

WESTELECOM  єдиний в Одеському регіоні Інтернет-провайдер, який самостійно проектує та будує волоконно-оптичні лінії зв'язку, не вдаючись до послуг підрядників. Ми маємо у своєму розпорядженні власну волоконно-оптичну мережу в більш ніж 160 населених пунктах Одеси та Одеської області. Підключаємо кожного Клієнта до виділеного каналу Інтернет за технологією GPON як в багатоквартирних будинках, так і проводимо Оптоволоконний Інтернет в приватний будинок з можливістю підключення декількох Інтернет послуг на одному кабелі, що особливо актуально для приватних будинків за межею міста. Перевірити покриття Інтернету Вестелеком на Google мапі.

 

 

Що таке технологія GPON простими словами?
GPON
 технологія передачі даних яка забезпечує:

— Найвищу пропускну здатність мережі до 1 Gbit/sec для багатоквартирних будинків та приватного сектора (до 10G bit/sec для підприємств).

— Виділений канал зв'язку з високим ступенем надійності та якістю.

— Ми гарантуємо, що в будь-якому тарифі швидкість Інтернету відповідає оголошеним характеристикам.

— Найменший рівень затримки сигналу. Швидкісний, надійний сигнал, плавне зображення контенту, без стрибків та збоїв (рекордно низький PING, що досягається завдяки п'яти магістральних провайдерів та правильній маршрутизації).

 Енергонезалежність. Інтернет залишається доступний у разі вимкнення світла.

 Електробезпека (відсутність ризику ураження електричним струмом, оскільки оптоволоконний кабель не проводить електрику).

— Технологія GPON дає змогу реалізувати концепцію надання послуг "Triple Play"  доступ до швидкісного Інтернету, цифрового Телебачення та стаціонарної IP Телефонії на одному оптоволоконному кабелі. До кожного клієнта від вузла провайдера заводиться у будинок або квартиру оптоволоконний кабель, що під'єднується до Оптичного Терміналу ONU з функцією Wi-Fi.

 

Що потрібно, щоб підключити Домашній Інтернет у приватний будинок?

До ділянки за вашою адресою буде підведений оптоволоконний кабель, після чого розведений по будинку до необхідної кімнати або передпокою. Оптоволоконний кабель під'єднується до Абонентського Терміналу ONU з функцією Wi-Fi. Монтажна бригада виконає необхідні роботи з прокладання кабелю та підключення, налаштує мережеве обладнання, активує обраний тариф. Інтернет буде доступний одразу після підключення, після чого можна приступити до його використання.

 

Роутер більше не потрібен! Базовий, Оптичний Термінал ONU з Wi-Fi Nokia G-140W-MD універсальне рішення, що без додаткових пристроїв та зайвих кабелів забезпечує доступ до високошвидкісного Інтернету за технологією GPON.

 

Термінал ONU G-140W-MD має SC/UPC оптичний порт для підключення кабелю Інтернет-провайдера. Пристрій працює в режимі Wi-Fi маршрутизатора. Діапазон частот 2,4 GHz. Має інтерфейси: 1 х 1000 Mbps; 3 х 100 Mbps; 1 х POTS (VoIP); 1 x USB. За наявності джерела безперебійного живлення, вимкнення світла не зашкодить користуванню Інтернетом. Досить підживити тільки Оптичний Термінал ONU з Wi-Fi пауербанком або міні UPS і залишатися онлайн в середньому 6-8 годин.

 

Компанія Westelecom надає своїм Клієнтам Оптичні Wi-Fi Термінали з різними функціями і характеристиками. Перегляниту перелік Оптичних Терміналів ONU з Wi-Fi, їх функції та характеристики можна у розділі з мережевим обладнанням.

 

 

Скільки коштує провести Інтернет у приватний будинок?

Вартість підключення до Оптоволоконного Інтернету Westelecom під ключ формується в залежності від населеного пункту та адреси підключення. У вартість підключення входить: всі необхідні узгодження, проходження каналізації, її оренда, розробка проєкту, обладнання (Оптичний Термінал ONU Wi-Fi, блок живлення, патчкорд тощо), налаштування обладнання та акт виконаних робіт.

 

На даний момент ми надаємо неймовірно вигідні умови підключення до Оптичного Інтернету для Дому від Westelecom.

 

Вартість підключення до Оптичного Інтернету становить:

— Одеса багатоквартирні будинки  299 UAH. Приватний сектор в Одесі  індивідуальний розрахунок вартості в залежності від адреси підключення.

— Одеська область (покриття Westelecom) багатоквартирні будинки та приватний сектор  вартість підключення 299 UAH.

— Населений пункт Затишшя — вартість підключення 0 UAH.

— Населені пункти Світанок та Степове  індивідуальний розрахунок вартості підключення в залежності від адреси.

 

Залишайте заявку прямо зараз на підключення до Енергонезалежного Інтернету з Wi-Fi Оптичним Терміналом ONU під ключ. Консультуйтеся в будь-який час без вихідних:

— 098 750 22 22 (Viber, Telegram);

— телефонуйте на багатоканальний, цілодобовий номер 048 750 22 22