Як зберегти Інтернет під час відключення світла? Підживить лише один пристрій.

У разі відключення світла, Оптоволоконний Інтернет не втрачає сигнал. Щоб забезпечити вай фай без світла достатньо підживити лише один пристрій – GPON Термінал, який WESTELECOM ДАРУЄ при підключенні.

Зміст.
1. Який Інтернет працює без світла?
2. Універсальний, GPON Термінал з WiFi модулем - принцип роботи.
3. Як зробити Інтернет без світла - інструкція.

 

Старий WiFi Роутер вже не потрібен! Для підключення Інтернету за GPON технологією, потрібен тільки Абонентський Термінал з WiFi. Базовий GPON Термінал з підтримкою WiFi модуля даруємо при підключенні.

Який Інтернет працює без світла?
Залишатися на зв'язку навіть у разі вимкнення світла, можуть усі користувачі WESTELECOM, яким проведено Оптоволоконний Інтернет за технологією GPON/xPON/XG PON.

Щоб підключити оптоволоконний Інтернет без світла у квартиру або приватний будинок Клієнта, фахівці WESTELECOM заводять оптоволоконний кабель безпосередньо від станції (OLT).

При даній технології підключення, проміжні вузли відсутні. Користувачі WESTELECOM мають доступ до Інтернету цілодобово, не залежать від сусідів і не мають відношення до зниження швидкості в пікові години.

Обладнання технологічних вузлів WESTELECOM живиться від резервних джерел живлення і у разі відключення енергопостачання спрацьовують генератори, які забезпечують роботу обладнанню до 72 годин.

Після підключення Інтернету та налаштування мережевого обладнання, необхідно забезпечити автономну роботу Оптичному
Терміналу з wifi модулем.

Універсальний, GPON Термінал з WiFi модулем - принцип роботи.
WESTELECOM змінив уявлення про звичні клієнтські термінали (ONU). Нове, універсальне рішення від WESTELECOM передбачає один пристрій з високою пропускною спроможністю, підтримкою WiFi6, технологією XG PON і безліччю інших, сучасних функцій.

Модельний ряд Універсальних GPON Терміналів c WiFi для звичайних та складних завдань вже доступний Клієнтам провайдера WESTELECOM.

GPON Термінал приймає сигнал у вигляді світлового потоку і перетворює його на цифровий, виводячи на модуль WiFi (для під'єднання гаджетів через WiFi, наприклад: ноутбук, планшет або телефон) та Ethernet-порти (щоб під'єднати пристрої за допомогою кабелю «кручена пара», наприклад: PC, телевізор, ігрова консоль тощо).

Як зробити Інтернет без світла - інструкція.
Щоб зберегти Інтернет на випадок відключення світла, вам знадобиться:
1. Оптичний Термінал з Wi-Fi.
2. Павербанка або джерело альтернативного живлення mini DC UPS.

Щоб забезпечити вай фай без світла, достатньо підживити лише один пристрій - GPON Термінал, який WESTELECOM ДАРУЄ при підключенні.

Порядок підключення Оптичного Терміналу до джерела безперебійного живлення Mini DC UPS.
1. Вмикаємо кабель (у комплекті) у вихід DC на 12 V джерела безперебійного живлення Mini DC UPS. Інший конектор кабелю підключаємо до Оптичного Терміналу в порт живлення.

2. Оптоволоконний кабель Інтернет Провайдера (жовто-блакитний патч-корд) підключаємо до порту SC/UPC Оптичного Терміналу. Важливо! Оптичний порт SC/UPC розташований знизу пристрою.

3. Вмикаємо живлення пристрою Mini DC UPS. Вмикаємо живлення Оптичного Терміналу Wi-Fi. Чекаємо три хвилини. Коли з'явиться потрібне ім'я WiFi мережі на вашому пристрої (ноутбук, телефон, планшет) підключаємося до неї і повноцінно користуємося швидкісним Інтернетом без падіння швидкості та інших недоліків.

 

 

До речі, раніше ми писали про те, як підсилити сигнал вай-фай роутера в домашніх умовах.

А також говорили про те, чому заважає сусідський WiFi і як впливає на швидкість вашої бездротової мережі.

А ще, ми докладно писали про те, для чого потрібно перезавантажувати wifi роутер.