Як зберегти Інтернет під час відключення світла? Підживить лише один пристрій.

Не втрачай ані миті завдяки потужним характеристикам твого Інтернету, навіть якщо вимкнули світло. До речі, при відключенні світла, швидкість Інтернету Westelecom не спадає.

Зміст статті.

1. Технологія XG PON.

2. Оберіть саме свій Оптичний Термінал.

3. Універсальне джерело безперебійного живлення.

4. Яке обладнання потрібно для збереження Інтернет з'єднання на випадок відключення світла?

5. Порядок підключення Оптичного Терміналу Wi-Fi до джерела безперебійного живлення.

 

Westelecom — єдиний в Одеському регіоні Інтернет-провайдер, який самостійно проєктує та прокладає власні, Оптичні мережі з 2003 року, не вдаючись до послуг підрядників. Підключаємо багатоквартирні будинки та приватний сектор. Наші клієнти — це десятки тисяч фізичних осіб, підприємств, офісів, медичних та фінансових установ тощо.

 

 

Вже зараз модернізуємо обладнання для переходу на Інтернет нового покоління за технологією XG PON (10 Gbit/сек), який надійніший, стабільніший та безпечніший за попередні покоління. Одночасно забезпечує продуктивність великої кількості підключених пристроїв, де важлива блискавична реакція, синхронність, точність. Для прикладу: системи розумного будинку, відеонагляд, кіберспорт, хмарні обчислення, мережеве сховище даних, AR/VR Технології. Що таке Технологія XG PON і навіщо вона потрібна ми написали в матеріалі.

 

Роутер вже не потрібен! Для підключення по Оптоволокну потрібен лише Термінал з Wi-Fi. Базовий GPON Термінал з Wi-Fi входить у вартість підключення.

 

Оберіть саме свій Оптичний Термінал з Wi-Fi у розділі з мережевим обладнанням, наприклад: діапазони 2,4 GHz та 5 GHz, підтримка Гігабітних портів, стандарти Wi-Fi 5 або Wi-Fi 6, підтримка новітньої технології XG PON.

 

Можливість повноцінно користуватись Інтернетом без зменшення швидкості на випадок відключення світла є у всіх Клієнтів Westelecom, яким проведено Оптоволоконний Інтернет за технологією XG PON/GPON.

 

Достатньо підживити лише один пристрій — Універсальний, Оптичний Термінал, тим самим забезпечити надійний вай фай без світла в середньому на 10 годин. Детальніше про джерело безперебійного живлення Mini DC UPS "WGP" ми написали в матеріалі.

 

 

Для збереження Інтернет зʼєднання на випадок відключення світла, вам знадобиться:

1. Оптичний Термінал з Wi-Fi (Базовий GPON Термінал з Wi-Fi у подарунок при підключенні до Оптичної мережі Westelecom).

2. Компактне джерело безперебійного живлення Mini DC UPS "WGP" на 10400 mAh.

 

Порядок підключення Оптичного Термінала Wi-Fi до джерела безперебійного живлення Mini DC UPS «WGP".

1. Вмикаємо кабель (йде у комплекті) у вихід DC на 12 V джерела безперебійного живлення Mini DC UPS. Інший конектор кабелю вмикаємо до Оптичного Термінала у порт живлення.

2. Оптоволоконний кабель Інтернет Провайдера (жовто-блакитний патч-корд) вмикаємо в порт SC/UPC Оптичного Термінала. Важливо! Оптичний порт SC/UPC знаходиться знизу пристрою.

3. Вмикаємо живлення пристрою Mini DC UPS. Вмикаємо живлення Оптичного Термінала Wi-Fi. Очікуємо три хвилини. Коли зʼявиться потрібне імʼя Wi-Fi мережі на вашому пристрої (ноутбук, телефон, планшет) підключаємось до неї та повноцінно користуємось швидкісним Інтернетом без падіння швидкості та інших недоліків (в середньому 10 годин).