Що таке Технологія XG PON і навіщо вона потрібна

Технологія XG PON стане надзвичайно корисною для будь-якої сфери бізнесу, медичних, фінансових та освітніх установ. XG PON відкриває нові горизонти для: кіберспорту, цифрового телебачення, систем розумного будинку, хмарних обчислень, мережевих сховищ

Зміст статті.

1. XG PON стандарт нового покоління

2. Переваги технології XG PON

3. Які завдання вирішує Технологія XG PON?

4. Тарифи на Безлімітний Інтернет Нового Покоління XG PON

5. Оптичні Термінали WiFi з підтримкою технології XG PON

6. Розширення покриття XG PON та майбутнє Інтернету в Україні

 

Не дивлячись на виклики сьогодення, в умовах повномасштабної війни росії проти України на весні 2023 року Westelecom повністю модернізував вузлове обладнання в Одесі для переходу на Оптоволоконний Інтернет нового покоління за найсучаснішою та революційною технологією XG PON (10G PON).

 

XG PON стандарт нового покоління

XG PON (10G PON)  це стандарт нового покоління оптоволоконних мереж із пропускною спроможністю 10 Гбіт/с (2,5 Гбіт/с висхідний потік, 10 Гбіт/с низхідний потік). Стандарт XG PON є більш надійним і відмовостійким, що особливо важливо для корпоративних клієнтів.

 

 

 

Стандарт XG PON це наступний крок у розвитку Інтернету, вдосконалення улюбленої багатьма і вже звичної технології GPON. Оптоволоконний Інтернет за технологією XG PON адаптований під мережеві навантаження, безпеку даних, безперебійну роботу офісів, підприємств, медичних і фінансових установ, установ у сфері гостинності, торгових центрів та інших сфер бізнесу. Технологія XG PON для бізнесу це чудова інвестиція у свій розвиток, випередження конкурентів, швидкість взаємодії, блискавичну реакцію, економію часу!

 

Якщо ви є творцем контенту, розробником або користувачем, якому необхідно працювати з великими обсягами даних, технологія XG PON саме для вас. Завдяки надмірно широкій пропускній здатності, що забезпечується стандартом XG PON, керувати системами розумного будинку, забезпечити стабільну роботу безлічі побутових пристроїв, де необхідна висока продуктивність, низька затримка, синхронізація і точність стало значно простіше. Це дає змогу оптимізувати процеси, збільшити загальну ефективність та значно скоротити час очікування.

 

Переваги технології XG PON

Для прикладу візьмемо файл розміром 40 Gb. Швидкість Інтернету за стандартом XG PON дозволяє завантажити великий файл на ваш пристрій за лічені секунди. У середньому, файл розміром 40 Gb буде завантажено на пристрій менш ніж за 40 секунд.

До важливих переваг нового Стандарту XG PON можна віднести:
— Найвища швидкість і ефективність передачі даних.
— Стандарт XG PON забезпечує більш безпечну передачу даних, а безпека є одним з основних аспектів на ринку послуг.
— Рекордно низька затримка сигналу (рекордно низький Ping).
— Надійна робота в умовах високої щільності підключення мережевих пристроїв на оптоволоконний канал.

 

 

 

Які завдання вирішує Технологія XG PON?

— Комфортний перегляд потокових відео 4K/8K а також їх редагування.
— Занурення в технології віртуальної (VR) і доповненої (AR) реальностей.
— Віддалена робота та онлайн-відеоконференції у високій роздільній здатності.
— Спільна робота з хмарними обчисленнями.
— Робота з мережевими сховищами даних (NAS).
— Хмарний геймінг і кіберспорт.

Для невеликої домашньої мережі, такі інструменти як: Airdrop або файли в хмарі, безумовно, гарні помічники. Але, якщо файлів стає значно більше, кількість пристроїв збільшується, а процеси ускладнюються, виникають неприємні моменти у зв'язку з довгим очікуванням і нестабільною роботою. Технологія XG PON дає змогу обмінюватися, без затримок, великим масивом даних та забезпечувати стабільну роботу всіх без винятку мережевих пристроїв.

 

 

 

 

Тарифи на Безлімітний Інтернет Нового Покоління XG PON

Ми пропонуємо Підключити Інтернет в Одесі за технологією XG PON від 500 Мбіт/сек  719 UAH/міс, що робить Інтернет із майбутнього сьогоденною реальністю у вас в будинку, офісі, або на підприємстві.

 

Оптичні Термінали WiFi з підтримкою технології XG PON

Westelecom зробив повне перезавантаження про уявлення звичних Клієнтських Терміналів ONU. Тепер, старий Роутер та комутатори вже не потрібні! Оголошуємо про нове, Універсальне рішення в одному пристрої з високою пропускною спроможністю, підтримкою WiFi 6, технології XG PON та безліччю інших, сучасних функцій. Модельний ряд Оптичних Терміналів з WiFi для звичайних або складних завдань вже доступний нашим Клієнтам.

 

Розширення покриття XG PON та майбутнє Інтернету в Україні

У міру того, як світ швидко перейшов в епоху WiFi 6, нова технологія дротового Інтернету XG PON вже народжує пропозицію!

 

Інтернет Провайдер Westelecom вже на цей час надає доступ своїм Клієнтам до високошвидкісного Інтернету XG PON в Одесі з весни 2023 року та у 2024 році плануємо розвивати та покращувати новітню Інтернет-технологію у містах, населених пунктах та віддалених куточках Одеської області. Таким чином, ми демонструємо свої наміри та безпосередній влив на розвиток сучасних технологій, будуючи новітню, стабільну, збалансовану, екологічну Інтернет-інфраструктуру в Україні із доступом до новітніх технологій на цей час та наступних поколінь.

 

Залишайте заявку прямо зараз на підключення до Енергонезалежного Інтернету з Оптичним Терміналом Wi-Fi під ключ. Ми поруч у будь-який час без вихідних:

— 098 750 22 22 (ViberTelegram);

— телефонуйте на багатоканальний, цілодобовий номер 048 750 22 22