Прискорюй домашній інтернет вдесятеро

Оптичний інтернет зі швидкістю 1Gbit/sec на власних, магістральних лініях та рекордно низьким Ping відкриває новий досвід комфорту для віддаленої роботи, хмарних технологій, онлайн конференцій, розумного дому та кіберспорту...

Стабільний сигнал, найменший Ping та симетрична швидкість інтернету — на часі важливі показники під час вибору інтернет-провайдера. Найбільш актуальним є цілодобовий, стабільний доступ до швидкого інтернету не зважаючи на сусідів та навантаження їх мережі, особливо починаючи від моменту карантинних обмежень. Так, багато компаній перейшли на віддалений режим роботи, а школярі та студенти перейшли на дистанційне навчання. На сьогодні найкращим розв'язанням цього питання є виділена, незалежна від сусідів, оптоволоконна лінія гігабітного інтернету на швидкості 1Gbit/sec.

На часі швидкісний, домашній інтернет не є розкішшю, а справжня необхідність. Адже у світі технологій яки розвиваються величезними темпами, навіть безлімітного інтернету зі швидкістю 100Mbit/sec у більшості випадків недостатньо. У такій ситуації чудовим рішенням буде гігабітний інтернет по оптоволокну від інтернет-провайдера Westelecom.

Оптоволоконний, гігабітний інтернет надає можливість працювати на швидкості 1Gbit/sec (1000Mbit/sec), тобто гігабітний інтернет швидше найпопулярнішої, стандартної швидкості 100Mbps/sec вдесятеро. Саме завдяки збалансованим, технічним умовам на стороні провайдера що надає потужний гігабітний інтернету — висока швидкість підтримується одночасно на декількох пристроях та зберігається комфортна робота з об'ємними завданнями.

Кому потрібен гігабітний інтернет?
Насамперед гігабітний інтернет знадобиться тим, хто передає великий обсяг даних, завантажує файли з PlayStation Store, де гра може важити значно більше ніж 50 гігабайт. Знадобиться у великій сім'ї при використанні на одночасно декількох пристроях, при завантаженні оновлення програмного забезпечення, хмарних технологіях, розумному домі, при online роботі з відеомонтажем, графікою, програмуванні. Необхідний у кіберспорті, відео конференціях, використанні AR VR гарнітури...

Як увімкнути гігабітний інтернет Westelecom з видатними технічними показниками?
Інтернет-провайдер Westelecom забезпечує підключення гігабітного інтернету в приватних оселях, офісах та підприємствах по виділеної лінії на власних, оптоволоконних комунікаціях зі стабільним сигналом, симетричною швидкістю та рекордно низьким Ping.

Щоб відчути гігабітний інтернет за технологією GPON повною мірою перевірте, що маєте сучасний десктоп чи ноутбук з наявністю SSD накопичувача, гігабітної мережевої карти та дводіапазонний роутер с гігабітними портами.

Напишіть нам у Viber, Telegram чи Facebook Messenger із запитом підключення мережі Westelecom і ми перевіримо технічну можливість оптимального підключення вашої геолокації, проконсультуємо та зробимо підключення інтернету протягом трьох днів.