Забули поповнити інтернет вчасно? Активуйте послугу «Три дні в борг»

Якщо не встигли оплатити послуги вчасно, ви можете самостійно відновити інтернет підключення (у разі його автоматичного блокування за несплату) першого числа кожного місяця, скориставшись опцією «Три дні в борг».

Зверніть увагу, що опцію «Три дні в борг» можна активувати тільки з 1 по 3 число календарного місяця. За цей період ви можете продовжувати користуватися Інтернетом три дні з моменту активації першого числа, після чого Інтернет підключення буде знову автоматично заблоковано. Якщо ви активуєте опцію 3-го числа, то Інтернет буде працювати увесь день 3-го числа до 24:00.

Нагадуємо, активуючи опцію «Три дні в борг», ви підтверджуєте, що внесете кошти в обліковий запис згідно з чинним тарифним планом під час або після завершення дії опції.

Будь ласка, намагайтеся своєчасно поповнювати баланс, щоб користуватися Інтернетом безперервно.

Нагадуємо про необхідність своєчасної оплати послуг. Поповнити Інтернет Westelecom карткою за номером договору можна просто зараз. На сторінці введіть номер особового рахунку, бажану суму оплати, натисніть далі. Перевірте введені дані та натисніть поповнити. На сторінці платіжного сервісу введіть дані карти і підтвердіть транзакцію. Це безпечно.

Якщо забули номер особового рахунку, напишіть нам у MessengerViber або Telegram для його відновлення.  Служба Клієнтської підтримки працює для вас цілодобово!