Затишшя. Розширюємо географію покриття Westelecom

Розширюємо географію покриття Westelecom! Дуже скоро користуватись енергонезалежним, оптоволоконним Інтернетом зможуть жителі населеного пункту Затишшя. Наразі, будуємо новітні, оптоволоконні комунікації та приймаємо заявки на підключення до швидкісної мережі Інтернет, цілодобово!

 

Всіх охочих чекає сучасний, Оптоволоконний Інтернет за шалено вигідними умовами на перше підключення — Безлімітний Інтернет Тариф на пів року зі швидкістю 100 Mbps за 150 UAH/міс при поповненні Інтернету на два місяці наперед.

 

Переваги підключення до Оптоволоконного Інтернету Джіпон від Westelecom:

— Виділена лінія на власних, оптоволоконних мережах (технологія gpon) спроможна працювати навіть у форс-мажорних обставинах, не зважаючи на відключення світла.

— Найменший рівень затримки сигналу (рекордно низький Рing завдяки пʼяти магістральним провайдерам та правильної маршрутизації).

— Блискавична швидкість, надійність, чудова якість передачі даних та плавне зображення контенту… без стрибків та збоїв.

— Підключення до вашої WiFi мережі більшість гаджетів та одночасне їх використання не перевантажуючи мережу.

— Жива та відкрита служба професійної підтримки (без використання роботів), цілодобово.

 

А поки ви приймаєте вірне рішення — хизуємося Відгуками від наших Клієнтів які вже використовують Оптоволоконний Інтернет від Westelecom у повсякденні https://bit.ly/3V6JQ9g

 

Залишайте заявку прямо зараз на підключення Безлімітного Інтернет Тарифу 100 Mbps за 150 UAH/міс. Консультуйтесь у будь-який час без вихідних:

098 750 22 22 (Viber, Telegram);

— телефонуйте на багатоканальний, цілодобовий номер 048 750 22 22