Залишайтеся на безпечній відстані продовжуючи активне життя

Інтернет - винахід людства
Неодмінна (умова) частини життя кожної сучасної людини ...
Інтернет впливає на життя конкретної людини та суспільства в цілому.
Чи достатньо ми знаємо про цю мережу, яка так міцно увійшла в наше повсякденне життя.
У Всесвітньої павутини немає якогось певного центру. Існує група з великих державних компаній, які й забезпечують вихід в мережу. Так само варто відзначити, що інтернет в наші дні проведено до всіх материкiв планети, крім Антарктиди.
Цікавим є той факт, що сполучення між континентами забезпечується завдяки спеціальним кабелям діаметром до 7 метрів, які прокладені по дну світових океанів. При цьому через кожні 90 км встановлено спеціальний підсилювач для передачі або відновлення сигналу.
По закінченню 4-х років з моменту появи інтернету їм стали користуватися понад 56 мільйонів осіб з усього світу!
У знаменитій соціальної мережі Facebook нині зареєстровано понад 540 000 000 активних акаунтів? Так, якби цей сайт став державою, то він займав третє місце у світі за своєю чисельністю населення.
Могли б ви уявити життя сучасної людини без інтернету? Швидше за все, мільйони людей з усіх куточків планети розгубилися і впали б у ступор. Давайте, більш детально розглянемо які ж переваги та можливості нам дає послуга інтернет?
Спілкування по всьому світу. Більшість з нас настільки звикло до Мережі, що часом багато людей і дня не можуть провести без відвідування своїх улюблених сайтів і соціальних мереж. Інтернет спрощує життя, надаючи можливість спілкування «on-line», це унікальна можливість для тих, хто знаходиться на досить великій відстані один від одного і не має можливості побачити один одного наживо. Так само не варто забувати про людей, з обмеженими можливостями, які просто не можуть покинути свій будинок.
Не виходячи з будинку. Інтернет спрощує покупки. Давно вже не секрет, що при замовленні через сайт вони обходяться дешевше. При виборі товарів та послуг можна детально подивитися опис, фото, перевірити відгуки на даний товар. Продати машину, купити домашнього вихованця, знайти розвагу на вихідні, підібрати тур поїздку. З оплатою послуг та доставлянням товарів взагалі все дуже просто. Абсолютно все можна доставити додому, просто оформивши заявку на потрібному сайті або інтернет-магазині. Не відходячи від каси. Вибрав - замовив - оплатив - отримав.
Доступність знань. Раніше доводилося йти в бібліотеку, знаходити книжку, виписувати її, прочитувати купу непотрібної інформації, щоб знайти потрібну інфу, то зараз все дуже просто. Відкрив рядок пошуку. Забив запит. Насолоджуйся. Інформація з усього світу. Повна павутина знань.
Доступ до медичних послуг та консультацій лікаря 24/7 Консультація, онлайн-запис до мед. установи, видача електронного лікарняного листа, призначення лікування, результати лабораторних аналізів, консультація вузьких фахівців всі ці послуги можна отримати за допомогою інтернет підключення мережі.
Інтернет як джерело розваги. У розважальних цілях можна користуватися Інтернетом: для перегляду і завантаження фільмів, мультфільмів, цікавих онлайн ігор і т.д.
Бути в курсі останніх новин. В мережі Інтернет завжди публікуються найсвіжіші новини з усього світу. Сьогодні користувачі можуть не тільки дізнаватися про події та інциденти світового масштабу, а й переглядати температуру повітря за вікном у своєму місті або уточнювати стан трафіку на дорогах.
Можливість показати себе і свої таланти. Інтернет пропонує користувачам можливість показати себе і свої таланти всьому світу. Газети та дошки оголошень на зупинках тепер змінили соцмережі, форуми, обговорення і коментарі під актуальними новинами. Спілкування через Інтернет здатне наповнити життя людей новими емоціями, а когось навіть позбавити від самотності.
Це тільки основні переваги того, як інтернет впливає на людину. Але, не варто забувати, що потреби людей різні. Хтось заходить в Інтернет, щоб завантажити новий програмний додаток, хтось підбирає документацію, пов'язану з професійною діяльністю. У Мережі можна знайти немислиму кількість інформації. І це безсумнівно позитивний вплив інтернету на людину ...
А в завершенні статті анонсуємо майбутній конкурс, який ми проведемо найближчим часом на сторінках наших соціальних мереж, показуючи переваги швидкісного підключення до  мережi Інтернет!