Що таке Оптоволоконний Інтернет, особливості gpon Технології

Високошвидкісна мережа оптичного інтернету Westelecom продовжує роботу навіть у випадках відключення світла

Зміст.

1. Буденність сучасності та необхідність енергонезалежного Інтернету.
2. Кожен Клієнт Westelecom отримує виділений, енергонезалежний канал Інтернет.

3. GPON що це?

4. Переваги оптоволоконного інтернету Westelecom.

5. Скільки коштує провести інтернет?

 

 

Буденність сучасності та необхідність енергонезалежного Інтернету.

Віялові відключення електроенергії - новий виклик і наша буденність. Інтернет-провайдер Westelecom завжди готовий прийняти виклики сьогодення і забезпечити надання послуг доступу в Інтернет навіть на випадок віялових або екстрених відключень електроенергії.

 

У разі чергових блекаутів викликаних можливими атаками російським агресором об'єктів енергетичної інфраструктури, Клієнти Westelecom і надалі залишаться з постійним доступом до мережі Енергонезалежного Інтернету. Оскільки Westelecom вже не перший рік розвиває напрямок Оптоволоконного Інтернету за технологією GPON, доступ до мережі без світла, стабільність сигналу, підвищена швидкість і відмовостійкість Інтернету завжди є для нас важливими перевагами.

 

Отже, ми витримали і впоралися взимку 2022 року, впровадили технологічні рішення для забезпечення доступу до мережі новим і діючим Клієнтам, модернізували системи живлення важливих вузлів, допомогли під'єднати "Пункти Незламності" на волонтерських умовах, опрацювали помилки і зараз готові до нових викликів дійсності.

 

 

Кожен Клієнт Westelecom отримує виділений, енергонезалежний канал Інтернет.

Нагадуємо, можливість зберегти інтернет без електрики можуть всі клієнти Westelecom. Клієнту прокладається оптоволоконний кабель безпосередньо в квартиру або приватний будинок безпосередньо від нашої станції (OLT) і підключається до Оптичного Терміналу ONU. У даному випадку, проміжні вузли відсутні, Клієнт має доступ до інтернету цілодобово і в разі вимкнення світла в квартирі або будинк, достатньо підживити лише Оптичний Термінал, щоб відновити повноцінний доступ до інтернету. В якості джерела живлення для Терміналу ONU підійде навіть mini UPS або повербанк. Тривалість роботи Оптичного Терміналу від альтернативного джерела живлення залежить від його потужності. У середньому, повербанк на 10 000 mAh забезпечує роботу Терміналу з wi-fi на 8 годин. Своєю чергою, наше обладнання (OLT) має доступ до резервних джерел живлення і в разі вимкнення світла спрацьовують генератори, які забезпечують роботу OLT на час відсутності електрики.

Кожне інтернет підключення — це виділена, безпечна, оптоволоконна лінія зв'язку високої пропускної здатності, що забезпечує інтернет без світла, симетричну швидкість, стабільний сигнал, рекордно низький Ping. GPON підключення реалізує можливість на одному кабелі підключити: безлімітний інтернет, цифрове телебачення з високою роздільною здатністю, sip телефонію. Швидкість інтернету від Westelecom досягає 1Gbit/sec при підключенні GPON Технології та 10Gbit/s при підключенні технології XG GPON.

 

Використовуйте безлімітний, оптоволоконний інтернет Westelecom для будь-яких потреб: 4К контенту, кіберспорту, онлайн-конференцій, управління розумним будинком, хмарних технологій. Потужності вистачить на будь що! Оптоволоконний інтернет за GPON технологією зберігає Інтернет під час вимкнення світла. Підключіть лише один пристрій, а саме Оптичний Термінал з wi-fi до джерела живлення (мобільної батареї або міні UPS) щоб зберегти інтернет на час відсутності електрики. Оптичний Термінал з Wi-Fi — Універсальне рішення в одному пристрої з високою пропускною спроможністю, підтримкою Wi-Fi 6, і безліччю інших функцій. Оптичний кабель Інтернет-провайдера під'єднується до ONU, внаслідок чого термінал роздає потужний сигнал wi-fi. Пристрої розумного будинку, PC, ігрову консоль або телевізор можна під'єднати до Оптичного Терміналу за допомогою Гігабітних портів.

 

GPON що це?

GPON (Gigabit-capable Passive Optical Network) - це технологія передавання даних, яка забезпечує високу пропускну спроможність, енергонезалежність, симетричний канал передавання даних (швидкість завантаження дорівнює швидкості приймання), стабільність сигналу, безпеку, довговічність мережі, рекордно низький Ping.

 

Переваги оптоволоконного інтернету Westelecom:

— Власна Оптоволоконна мережа Westelecom з покриттям в Одесі та Одеській області. Підключення домашнього інтернету за сучасними Технологіями XG PON/GPON.

— Інтернет без світла. Мережа доступна навіть у разі відключення світла. Достатньо підживити лише один пристрій — Оптичний термінал з Wi-Fi і забезпечити себе мережею від 8 годин. Швидкість Інтернету при відключенні світла не знижується.

— Плавне відтворення контенту без стрибків та збоїв. Найвища якість передачі даних.

— Найменший рівень затримки сигналу. Продубльовані лінії зв'язку з 5-ма незалежними точками доступу до магістральних провайдерів 24/7/365.

— Симетрична Швидкість Інтернету. Гарантовано, в будь-якому тарифі швидкість Інтернет з'єднання відповідає швидкісним характеристикам. Швидкість прийому дорівнює швидкості передачі.

— Цілодобова служба підтримки в будь-якому месенджері або телефонному режимі. Очікування відповіді до 10 хвилин 24/7.

 

 

Скільки коштує провести інтернет?

Залишайте Заявку на підключення інтернету просто зараз! Старий Роутер вже не потрібен! Базовий, Оптичний Термінал з wi-fi даруємо при кожному, новому підключенні!

 

Підключити інтернет в Одесі та Одеській області за технологією GPON можна за кращими умовами від 299 UAH. Перевірити можливість підключення інтернету вашого населеного пункту можна на Google мапі або зателефонувати нам в службу клієнтської підтримки 24/7.

 

Спеціальна Акція на Інтернет, а саме безлімітний тариф «Wellcome gpon 100» за 100 UAH/міс передбачений для всіх нових клієнтів Westelecom на шість місяців. 

 

А поки, ви приймаєте правильне рішення, пропонуємо почитати Westelecom відгуки.

 

Ми поруч у будь-який час, без вихідних 24/7:

— 098 750 22 22 (Viber, Telegram);

— телефонуйте на багатоканальний, цілодобовий номер 048 750 22 22