Навіщо потрібно відеоспостереження?

У нинішній час послуга відеоспостереження це вже не розкіш чи примха, а необхідність. В першу чергу, необхідність, щоб убезпечити себе, свій будинок або ж робоче місце.

Якщо ж раніше при слові "відеоспостереження" у багатьох були асоціації з якимось охоронюваним закритим об'єктом, то зараз же це звичне явище майже в кожному будинку.

Як показує практика, люди роблять відеоспостереження з різними цілями: нагляд за літніми батьками в іншому районі або ж місті, контроль персоналу (нянь, домробітниць і т.д.) за виконанням компетентних обов'язків, а хтось же спостерігає за робочими об'єктами.

Онлайн-відеоспостереження вже використовують багато людей собі на благо. Воно дійсно полегшує життя при дуже невеликих вкладеннях. Сучасні технології настільки просунулися вперед, що дозволити собі установку відеокамери може не тільки багатій або глава великої корпорації (що ви напевно бачили в голлівудських фільмах). Тепер це можуть дозволити собі все, хто зацікавлений в власний спокій і любить все тримати під контролем.

Якщо ви зацікавилися, вам потрібно знати наступні факти:

  • камери встановлюються дуже швидко (довірте це професіоналам);
  • доступ до камер дуже простий. Розберетеся, навіть якщо далекі від техніки;
  • відео можна переглядати з будь-якого пристрою, яке виявилося під рукою: комп'ютер, смартфон, ноутбук, планшет, навіть фотоапарат з відповідним програмним забезпеченням;
  • якість трансльованого відео повинно бути дуже висока (не повинно бути відчуття, ніби ви під водою);
  • доступ до архівів відео відбувається дуже просто і швидко;
  • дивитися на те, що цікавить вас, можна в режимі реального часу;
  • відеоспостереження можливо в будь-якій точці світу, подорожуйте і контролюйте;

Все це можливо, якщо послугу систем відеоспостереження надають справжні професіонали, які можуть гарантувати якість.

У системах відеоспостереження можуть використовуватися три типи камер: аналогові, цифрові і IP-камери.

Я раджу встановлювати саме IP-відеокамери, це найзручніший і перевірений варіант для онлайн-спостереження.

IP-відеокамери - це цифрові камери, які можна підключати до інтернету безпосередньо, без будь-якого додаткового обладнання.

Якщо ж ви вже тривалий час не можете визначитися з компанією, яка займеться установкою відеоспостереження на обраному вами об'єкті, тоді ви можете сміливо довіряти Westelecom.

Ми гарантуємо захист мережі, якість послуги та швидку установку.