Як я можу поповнити Домашній Інтернет онлайн?

Розповідаємо як поповнити Домашній Інтернет Westelecom карткою за номером особового рахунку через форму на сайті, за допомогою платіжних сервісів або за реквізитами.

Зміст.

1. Поповнити Інтернет за допомогою форми "Онлайн Оплата" на головній сторінці.

2. Оплата послуг Westelecom за допомогою платіжних сервісів.

3. Westelecom оплата за реквізитами.

4. Заплатити за Інтернет Westelecom на сторінці "Оплата без комісії".

 

При укладенні договору, Клієнтам Westelecom надаються дані для входу в особистий кабінет (унікальний логін і пароль), контакти технічної підтримки 24/7 та реквізити для оплати послуг. Також, актуальні реквізити можна отримати в будь-який момент на головній сторінці westelecom.ua.

Знайти реквізити онлайн дуже просто. Для цього, відкрийте сторінку westelecom.ua, спустіться трохи вниз і знайдете форму з полем введення "Отримати Реквізити".

 

Поповнити Інтернет за допомогою форми "Онлайн Оплата" на головній сторінці.
Оплачуйте Інтернет легко! Для того, щоб скористатися формою "Онлайн Оплата" — перейдіть на сторінку westelecom.ua. Знайти форму просто, проскрольте колесо миші трохи вниз.

 

 

Знайти форму "Онлайн Оплата" дуже просто. Для цього, відкрийте сторінку westelecom.ua, спустіться трохи вниз і знайдете форму з полем введення "Номер особового рахунку".

 

 

Введіть "Номер особового рахунку" у відповідне поле та натисніть "Далі". Автоматично підтягнеться сума, яку необхідно сплатити з урахуванням заборгованості (у разі накопичення заборгованості). Ви можете залишити поточну суму або ввести іншу, на свій розсуд. Потім, оберіть спосіб оплати, натиснувши відповідне поле. Натисніть «Далі», вас буде перенаправлено на сторінку платіжного сервісу, (наприклад) EasyPay. Як поповнити Інтернет за допомогою платіжного сервісу EasyPay, розглянемо наступний приклад.

 

 

Оплата послуг Westelecom за допомогою платіжних сервісів.
Для того, щоб оплатити послуги Інтернет за допомогою одного з сервісів онлайн платежів, будь ласка, оберіть найбільш зручний для вас сервіс, наприклад: EasyPay, Portmone, iPay, LiqPay.

Для прикладу, розглянемо сервіс EasyPay. На РС або мобільному пристрої перейдіть на сторінку платіжного сервісу — EasyPay — Інтернет — Вестелеком (Westelecom).

У полі для пошуку введіть Westelecom. Наведіть курсор миші на результат пошуку (при введенні тексту, автоматично підтягнеться компанія), натисніть на неї, вас буде направлено на сторінку з формою оплати послуг Вестелеком. Це в тому випадку, якщо ви зайшли на сайт EasyPay, потрапивши на головну сторінку. Посилання вище веде безпосередньо на сторінку, де ви можете відразу приступити до оплати, без попереднього пошуку компанії.

На сторінці, що відкрилася, погляньте:
— Номер договору (номер особового рахунку).
— Суму оплати.

 


Та натисніть кнопку "Підтвердити".

На наступній сторінці, натисніть Apple Pay або Google Pay (залежно від браузера, за допомогою якого ви переглядаєте сторінку) та здійсніть моментальний платіж без необхідності вводити платіжні дані.

 

 

Якщо сервіс моментальних платежів (Apple Pay або Google Pay) у вас не налаштований, скористуйтеся полем для введення платіжних даних. Для цього, у відповідне поле введіть номер платіжної картки, дату закінчення дії картки, номер CVV та натисніть "Оплатити".

 

 

Платіжні дані картки (у випадку з пластиком), такі як: номер картки, дата закінчення дії картки та номер CVV знаходяться на самій картці.

Підтвердіть оплату. Вам прийде повідомлення з проханням підтвердження оплати у застосунок банку на мобільному пристрої.

Після підтвердження оплати, сервіс повідомить вам про успішну транзакцію.

 

 

Якщо вам необхідна квитанція про оплату, натисніть відповідну іконку "Завантажити" або введіть актуальний email у відповідне поле "Адреса електронної пошти" та підтвердьте відправку листа.

 

 

Тепер, можете закрити сторінку або додаток. Кошти надійдуть на рахунок протягом декількох хвилин.

 

Westelecom оплата за реквізитами.
Для того, щоб скористатися формою "Отримати реквізити" — натисніть у полі введення геолокації підключення. Зі списку, що випадає, виберіть ваше місто або населений пункт. Натисніть далі. У вікні, що з'явилося, ви побачите перелік з актуальними реквізитами: АТ "Райффайзен Банк АВАЛЬ", ПАТ КБ "Приват банк", АТ "Ощадбанк", ПАТ "МТБ Банк".

Отже, реквізити у вас є. Тепер спробуємо оплатити послуги. Для прикладу, розглянемо варіант оплати за реквізитами ПАТ КБ "Приват банк". Вам необхідний індивідуальний номер банківського рахунку IBAN, який має вигляд — (приклад) UA113052990000026008024908655.

Здійснюючи оплату, будь ласка, дуже уважно вводьте номер IBAN. Використовуйте ті реквізити, які надала вам компанія Westelecom під час укладення договору. У разі якщо, бланк з реквізитами під рукою відсутній, актуальні реквізити завжди доступні на сайті Westelecom.

Далі. Переходимо на сторінку платіжного сервісу — next.privat24.ua (у разі якщо РС або мобільний браузер) або увійдіть у застосунок Приват24. Введіть свій банківський логін, пароль і потім підтвердіть вхід.

 

 

У меню фінансових дій, натисніть пункт "Платежі". Потім, введіть номер IBAN від ПАТ КБ "Приват банк" та натисніть "За реквізитами".

 

 

У вікні "Платіж за реквізитами" перевірте введені дані (багато даних підтягнуться автоматично, але все одно перевірте). Перевіряємо:

 


— ПІБ платника (тобто ваше).
— Одержувач. Лєкол ТОВ або Телеком Трейд ТОВ (залежно від номера договору).
— Код ЄДРПОУ підприємства.
— Номер банківського рахунку IBAN.
— Призначення платежу. Наприклад, заповніть поле текстом "Оплата за Інтернет".
— Сума. Введіть суму, яку збираєтеся внести на рахунок.
— Виберіть вашу платіжну картку.

 

 

Натисніть "Продовжити".

На сторінці "Підтвердження" нічого робити не потрібно, але, все одно, перегляньте правильність введених даних та натисніть «Оплатити".

У разі, якщо оплата здійснюватиметься за рахунок кредитних коштів, банк виставляє "Комісію 3% за рахунок кредитного ліміту".

У наступному вікні банк інформує вас, що одержувач приймає платежі згідно з договором, тож вас перенаправить на форму згідно з договором. Натисніть "Зрозуміло".

 

 

З'явиться сторінка, де потрібно обрати, які саме послуги маєте оплатити. Якщо оплачуєте послугу Інтернет, тиснемо "За Інтернет».

 

 

У вікні, що з'явилося, автоматично підтягнеться:

 


— ПІБ одержувача.
— Оберіть адресу (одержувача).
— ОБОВ'ЯЗКОВО вкажіть номер особового рахунку (шість цифр).
— Перевірте призначення платежу.
— Вкажіть суму оплати.

Натисніть "Продовжити".

 

 

У вікні, що з'явилося, натисніть "Оплатити". Після успішної транзакції, сервіс повідомить, що платіж успішно проведено. Далі, закрийте застосунок або сторінку. Кошти на рахунок надходять протягом декількох хвилин.

 

 

Заплатити за Інтернет Westelecom на сторінці "Оплата без комісії".
Наразі сторінка "Оплата без комісії" у стадії програмування. Щойно вона пройде необхідне тестування і буде опублікована, ми обов'язково напишемо приклад швидкої оплати за допомогою цієї сторінці…